LA STRADA BRUNSSUM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4031 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Strada Brunssum. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 22:17 very long time to deliver one of the dishes was nearly cold :(
22 jul 2024 om 21:43 Al meerderen keren bij hun besteld. Eten is altijd goed warm en vriendelijke bezorgers. MAAAR dit keer heb ik aantal stukjes eieren schelpen tussen mijn spaghetti carbonara gevonden. DIT KAN ECHT NIET.
21 jul 2024 om 10:55 Eten smaakte goed, maar er zat een stukje metaal in de Turkse pizza. Dat is toch eigenlijk ook best gevaarlijk en mocht je er hard op bijten, slecht voor je tanden. Ik bestel hier niet meer.
19 jul 2024 om 13:00 Eten is van goede kwaliteit ..wij zijn zeer tevreden !! Pasta carbonara was weer heerlijk !!
17 jul 2024 om 2:30 Super vriendelijk en lekker! Ik kwam tijdens het meest drukke moment voor een dürüm en was al binnen enkele minuten klaar.
16 jul 2024 om 21:09 Duurde best lang voor een dinsdag. De shoarma was lekker alleen de sla die onderin het bakje lag was helemaal verlept en slap omdat de shoarma daar in folie bovenop lag. Sla in apart zakje/bakje was beter geweest
15 jul 2024 om 22:17 Beste van Brunssum!
12 jul 2024 om 21:10 Normaal altijd goede kwaliteit, vandaag alles aangebrand en zonder goede smaak helaas
12 jul 2024 om 0:59 Heerlijke pizza!
12 jul 2024 om 0:12 Pasta Carbonara was lekker.
11 jul 2024 om 0:44 Heerlijk gegeten als altijd!
8 jul 2024 om 2:55 Top kwaliteit en kwantiteit echt een 10+